2-daagse Oil Academy

29 Oktober & 5 November, 2019

Sta sterker met meer kennis!

Voor meer informatie, vraag nu je brochure aan door je te registreren in het onderstaande formulier.Uit cijfers van EY (2015) bleek dat in Nederland ongeveer 16.000 mensen werkzaam waren in de olie en gasindustrie. In hetzelfde jaar in Amerika waren dat zelfs bijna 1.5 miljoen mensen! Hierbij zijn nog niet eens de dienstverlenende bedrijven meegeteld. Het is dus een immense sector!

Het is niet alleen groot qua omvang maar ook qua complexiteit. Veel bedrijven die we tegenkomen begrijpen slechts het onderdeel van de logistieke keten waarin zij actief zijn. Zij missen kennis van de gehele logistieke keten. Juist die andere ketenonderdelen hebben vaak directe impact op de winstgevendheid van hun business.

Een aantal van deze organisaties hebben bij ons de tweedaagse Oil Academy gevolgd. Na de training zijn zij zich beter bewust van hoe de gehele olie -en gas waardeketen functioneert. Zij begrijpen beter hoe de verschillende marktspelers en fundamentals werken. Al bijna 200 deelnemers gingen u voor en waardeerden deze training met meer dan een 8!

Interested in working with us?

Get in touch with us, we’re here to help